ndimje Internet (PAAS NĖ LIVORNO)

PAAS

Pikat PAAS janë Pikat të Hyrjes me Ndihmë në Shërbimet Publike në Internet (Punti di Accesso Assistito ai Servizi in Internet) ku qytetarët mund të përdorin falas një kompjuter dhe mund të konsultojnë internetin me ndihmën e një operatori. Pikat PAAS ofrojnë kurse informatike bazë dhe promovojnë hyrjen në websitet e Administratës Publike.
Shërbimi i ofrohet të gjithë qytetarëve.

 

Centro Servizi Donne Immigrate (CESDI) - shërbimi është pezulluar përkohësisht
Via degli Asili, 35
Tel.: 0586 834350
E.mail: cesdidonnelivorno@gmail.com
Orari dimëror: E Hënë e Mërkurë dhe e Premte 10.00 - 12.00
Orari veror: Të Hënën e të Mërkurën dhe të Premten 10.00 - 12.00
mbyllur nga 15 gusht deri më 2 shtator

Centro sociale anziani "L.Virgili"- shërbimi është pezulluar përkohësisht
Via S. Martino, 39
tel.: 0586 501505
e mail: csvirgili.mario@yahoo.it
Orari dimëror: E Hënë e Mërkurë dhe e Premte 16.00 - 19.00
Orari veror: Të Hënën e të Mërkurën dhe të Premten 16.30 - 19.30
Mbyllur gjatë muajit: Gusht.

Oltre Frontiera - shërbimi është pezulluar përkohësisht
Via Terreni, 9
Tel.: 0586 891168
e mail: cesdi_formazione@yahoo.it
Orari i hapjes: të Mërkurën 10.00 - 12.30; të Enjten 16.00 - 18.30;
Të Premten 10.00 - 12.30 dhe 16.00 - 18.30
mbyllur nga 15 gusht deri më 2 shtator

Nonno Point - Centro Servizi al Cittadino Area Nord
Piazza Saragat, 1
Tel. 0586 442842
E-mail: nonnopoint33@alice.it
Orari veror: Hënën dhe të enjten 9.00/11.00
mbyllur nga 2 korrik në 5 shtator


Traduzione di Orjeta Dhimgjini, tirocinante progetto “Giovani Sì 2015” presso URP- Ufficio Relazioni con il Pubblico e Centri Servizi al Cittadino Area Nord e Sud.

 

Ultimo aggiornamento: 23/02/2018 - A cura di: URP - Ufficio Relazioni con il Pubblico