APP

App

Në bashkien e Livornos janë aktive këto APPet:
SmsCert – MenseLi – ZtlZscLivorno

Si mund të shkarkoni APPin:
Direct nga celulari juaj hyni në store:

  • Apple Store për iPhone-iPad
  • Windows Phone Store për Windows
  • Google Play Store për Android

SmsCert
Me kte App mund të prenotoni me një SMS një çertifikat lindje dhe vdekje që do ju harri direct në emailini e juaj. Ky sherbim i drejtoet të gjith qytetarve që banojnë në qytetit e Livornos por edhe qytetarve jasht shteti të regjistruar në AIRE.
Tek kërkesa ju mjafotn të fusni kodin fiskal të personit që kërkon çertifikatën , adresen e-mail dhe të zgjedhnj çertifikatën që ju nevojtet dhe për çfarë: do ju mbërrijë një SMS që konfirmon kërkesen e juaj, dhe një tjetër SMS që konfirmon mbërrijtjen tek e-mail juaj.
Çertifikata do ju mbërrij me një QRCode që lejon pikëpamjen nga një reader i veçantë.
Aplikacioni mund të shkarjoet falas nga çdo platformë.

Klikoni linkun më poshtë për të shkarkuar APPin:

Android
Windows phone
Apple


MenseLi
Me kte aplikacion mund të dini situatën e pagesës të sherbimit të mensës.
Shërbimi është I reservuar për të gjithë përdoruesit që kan kredencialet për shfrytëzim e “Sportello del cittadino” (cittadino.comune.livorno.it) dhe në këtë mënyrë mund të gjenerojnë një PIN (kod me numra dhe letra me 8 shifra) I lidhur me kredencialet.
PINi është i nevojshëm per aplikacionin dhe mjafton të fusni pinin për të parë listen të fëmijeve që shfrytëzojnë dhe paguajnë për këtë shërbim.
Mbas zgjedhjes e fëmijes, vitin dhe muajnë që ju interesojnë ju mund të shifni gjendjen e pagesave.
Për shfrytëzim e shërbimit duhet të jeni lidhur në internet.
Mund të shkarkoni aplikacionin falas.

Klikoni linkun më poshtë për të shkarkuar APPin:

Android
Windows phone
Apple


ZtlZscLivorno
Me këtë shërbim ju mund të dini, mbas saktimin e pozicionit të vendosur me smartphinin e juaj, nese ndodheni më një zonë të qytetit ku nuk lejoet parkimi, pormund të keni dhe informazione të tjera që interesojnë zonën.
Aplikacioni, aktualisht, mund të shkarkohet vetëm për platformat Android.

Klikoni linkun më poshtë për të shkarkuar APPin:

 Android

Traduzione di Orjeta Dhimgjini, tirocinante progetto “GiovaniSì 2015” presso URP- Ufficio Relazioni con il Pubblico e Centri Servizi al Cittadino Area Nord e Sud

 

Ultimo aggiornamento: 17/03/2016 - A cura di: URP - Ufficio Relazioni con il Pubblico