Qendra e shėrbimit nė Veri dhe Jug (Centri Servizi al cittadino Area Nord e Area Sud)

Në zyrat të ish rrethit 1 (Piazza Saragat 1) dhe 5 (Via Machiavelli 21) janë present zyrat Centri di servizi al cittadino Area Nord e Area Sud.

Shërbimet kryesore të Centri di servizi al cittadino Area Nord e Area Sud janë:

 • Sporteli gjendjes civile;
 • shpërndarje të moduleve të Entit;
 • dorzim të kredencialeve për pordorimin e shërbimeve online në portalin “Sportello del cittadino” të Bashkijes, por edhe për çertifikata të gjendjes civile;
 • dorzim leje ZTL;
 • “Orti per anziani” (dorzim dhe tërheqje të moduleve për kërkesat në perjudhën e saktuar);
 • leja për gjueti (dorzim dhe tërheqje të lejes);
 • ceku i shtatëzanisë dhe për familjen (dorzim dhe tërheqje të moduleve);
 • ndim për pagesen e qeras (vetem dorzim të moduleve);
 • Pasqyra e të ardhurave (dorzim Mod. 730 dhe mod. unico);
 • shpallje ndërtesë publike (dorzim të moduleve);
 • raport për problemet që interesojnë mirmbajtjen e qytetit;
 • mbledhje firmash për propozime ligjore;
 • Internet Point.

Në zyrat Centri servizi al cittadino Area Nord e Area Sud ësht aktiv një shërbim që i ofron qytetarve mundsin për prezantimin të gjith ankesave që interesojnë sigurin rrugore dhe urbane. Qytetarët mund të prezantojnë problemet në Via Gobetti, 13 (nga e Hëna deri të Premten 9.00-13.00 dhe 15.00-19.00) por edhe në Via Machivelli, 21 (nga e Hëna deri të Premten 9.00-13.00 -E mërkurë përjashtohet -, dhe të Martën e të Enjten 15.30-17.30)

 

Traduzione di Orjeta Dhimgjini, tirocinante progetto “Giovani Sì 2015” presso URP- Ufficio Relazioni con il Pubblico e Centri Servizi al Cittadino Area Nord e Sud.

 

Ultimo aggiornamento: 18/05/2016 - A cura di: URP - Ufficio Relazioni con il Pubblico