Info-rinija (Informagiovani)

Info-rinija  (Informagiovani)

SpazioInformazione është një shërbim për të gjithë të rinjtë mbi 29vjeçar që banojnë në bashkein e Livornos.
Aftësitë të shërbimit që lindi në vitin 2002 janë:

  • shkolla dhe formacioni;
  • puna dhe aktivitet profesionale;
  • koha e lirë dhe arsimi;
  • aktivitet kulturale dhe jeta sociale;
  • pushimet dhe turismi;
  • puna dhe studimet jashtë shtetit.

Kontaktet:

Oraret për publikun:

dit Marte, Mërkurë, të Premte 10.00 - 13.00; 15.30 - 19.30

 

Traduzione di Orjeta Dhimgjini, tirocinante progetto “Giovani Si 2015” presso URP- Ufficio Relazioni con il Pubblico e Centri Servizi al Cittadino Area Nord e Sud.

 

Ultimo aggiornamento: 14/03/2016 - A cura di: URP - Ufficio Relazioni con il Pubblico