Qendra e shėrbimit pėr publikun (URP-Ufficio Relazioni con il Pubblico)

Zyrat:

Zyra në Palazzo Comunale
Piazza del Municipio 1 – Kati nëntok
nga e Hëna deri të Premten 9.00 - 13.00 Të Martën dhe të enjte 15.30-17.30 (me përjashtim të muajt të Gushtit)

Kontaket:
E-mail: urp@comune.livorno.it
Tel.: 0586 820204 – 820205
Fax: 0586 518280

Funksionet dhe aftësitë të URPIT:
URPi luan një rol kryësor që kolegon Komunën me qytetarët dhe ky fakti ka si qëllim përmirsimin e organizimit dhe furnizimin e shërbimeve që Komuna i ofron qytetarve.

Shërbimet kryesore janë:

  • informacione që interesojnë praktikat, procedurat dhe shërbimet mjete Bazat e të dhënave të entit;
  • protokollim i menjëhershëm për gjith dokumentat drejtuara Entit dhe dorëzuar me dor;
  • kërkim praktikash të protokolluara nga Enti;
  • shpërndarje të modulet specifike dhe ndim per te plotësimin e tyre;
  • mbledhje të ankesave;
  • mbledhje të kërkesave të qasjës në dokumentat;
  • mbledhje të ankesave që interesojnë mirmbajtmen te rrugave;
  • dorëzojmë kredencialet për përdorimin brënda SPORTELLO AL CITTADINO edhe drejtpërdrejt tek;
  • sporteli ose përmes adresë PEC;
  • menaxhim dhe autoentificacion firmash për listat elektorale, referendum, iniciativa ligjore.

Ca të dhënat…
Në vitin 2015 URPi ka pasur me utentet 103.751 kontake të thjeshta, 34.132 kontakte komplekse, 219 kontakte përmjesë fax, 2062 kontakte përmjesë e-mail.

 

Traduzione di Orjeta Dhimgjini, tirocinante progetto “Giovani Si 2015” presso URP- Ufficio Relazioni con il Pubblico e Centri Servizi al Cittadino Area Nord e Sud.

 

Ultimo aggiornamento: 06/11/2017 - A cura di: URP - Ufficio Relazioni con il Pubblico